Eind 2016 zijn wij met veel plezier gestart als jonge ondernemers in de horeca.

Onze ervaring in de branche hebben wij opgedaan in verschillende restaurants. Nu hebben we het geluk in ons restaurant De Sluiswachter onze eigen gerechten voor u te mogen presenteren.

Wij zijn Vera Kruijer (1996, chef-kok) en Stephano Philips (1991, gastheer). Met veel passie voor het vak staan wij voor u in de keuken en in de bediening. Samen zoeken wij naar mooie combinaties in verschillende smaakstijlen en zetten voor u verrassende en creatieve gerechten neer. Het opleiden en begeleiden van onze medewerkers in de gastvrijheidssector is een taak die we met veel plezier uitoefenen.

De Sluiswachter werkt met verrassingsmenu’s met een keuze variërend van 3- tot 5- gangen. Elk menu is uit te breiden met een kaasgang en friandises voor bij de koffie. Dit omdat wij zo op deze manier altijd met verse producten in het seizoen kunnen werken. Natuurlijk is het ook mogelijk op reservering te komen dineren met een allergie of dieetwens.

Ons menu wisselt regelmatig, zodat onze gerechten kunnen aansluiten bij de seizoenen. Alle producten en ingrediënten worden geleverd door voor ons bekende leveranciers. Zo bewaken wij de kwaliteit, duurzaamheid en versheid van de producten en weten we waar ons product vandaan komt, leeft en wordt verwerkt. Onze vis bijvoorbeeld halen wij zelf uit Den Oever.

Ons streven is om voor u een diner te bereiden vol passievolle gerechten en moderne smaken. Onze medewerkers vertellen u daarbij graag welke wijnen goed combineren met de gerechten.

Wij vragen u allergieën of diëten minimaal 2 dagen van te voren te reserveren, tevens vragen wij u bij allergie of dieetwensen om het aantal gangen vooraf aan te geven. Op deze wijze hopen wij voor u een passend verrassingsmenu te kunnen serveren.

Wij wensen u namens het gehele team een fantastische middag/avond toe.

Vera Kruijer & Stephano Philips